Welcome Guest, please

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Forumul FC Zimbru ChisinauFotbal InternaţionalCupe europenehelp ticket match ZIMBRU - PACOS FERREIRA 2009 europa league
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: help ticket match ZIMBRU - PACOS FERREIRA 2009 europa league  (Citit de 1733 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
gz89
Kid Fan
*

Popularitate: +0/-0
Deconectat Deconectat

Portugal Portugal

Vezi Profilul Adresa de email
« : Septembrie 12, 2009, 07:27:15 »
RăspundeRăspunde

Hello, im a collector of football tickets portuguese teams and i search ticket for my collection of match ZIMBRU-PACOS, if you have the ticket and can give it to me, i can pay for it. i can give 5 USDollar for each ticket and i would be interested in 2 tickets.

if you can help me please wright here.

thanks!!

----

Здравствуйте, И. коллекционера футбольных билетов Португальский команды и я ищу билет на мою коллекцию спичечных ZIMBRU-ПАКОС, если у вас есть билет, и может дать ее мне, я могу заплатить за это. Я могу дать 5 USDollar за каждый билет, и я был бы заинтересован в 2 билета.

Если вы можете помочь мне, пожалуйста Райт здесь.

Спасибо!

-----

Bună ziua, im un colecţionar de bilete echipe de fotbal, portugheză şi am bilet de căutare pentru colecţia mea de meci Zimbru-Pacos, dacă aveţi de bilete şi poate da-mi, care o pot plăti pentru asta. Pot să vă dau 5 USDollar pentru fiecare bilet º i i-ar fi interesat de 2 bilete.

dacă puteţi ajuta-mi, vă rugăm să Wright aici.

thanks!
Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul: