Welcome Guest, please

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: Romanian Ultras  (Citit de 2549 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pitzi86
Kid Fan
*

Popularitate: +0/-0
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat
Vârsta: 25
Locaţia: Bucuresti
Romania Romania

Vezi Profilul
« : Septembrie 15, 2009, 15:09:09 »
RăspundeRăspunde

Am pus acest titlu pt ca nu-mi dadeam seama ce titlu as putea pune pt a evita polemicile cu anti-romanii (ma gandesc ca sunt anti-romani si la Chisinau). Acestea fiind zise, mi-as dori enorm sa aflu parerea voastra despre Romania, despre fotbalul romanesc si pt ca eu sunt stelist si ma intereseaza din Romania doar Steaua, despre dubla Steaua-Sheriff.

In principiu despre Romania as vrea sa aflu pozitia voastra fata de situatia actuala dintre Romania Si Rep. Moldova si despre campania BPR - Basarabia Pamant Romanesc
                Mi-as dori sa imi dati mie precum si celorlalti suporteri ai Stelei din Romania detalii despre Tiraspol, cum e acolo, care e starea de spirit a transnistrienilor, care e atitudinea lor fata de romani si Romania, etc. Asta in vederea confruntarii dintre Steaua si Sheriff. Stiu ca va sunt rivali dar la fel de bine stiu ca voi ii cunoasteti cel mai bine, pe forumul lor am observat ca toti vorbesc limba rusa...iar eu nici nu o cunosc nici nu-mi doresc sa o cunosc.

PS Nu afirm acest lucru pt ca sunt pe forumul vostru, dar trebuie sa stiti ca eu si cred ca mai toata suflarea Stelista simpatizeaza cu Zimbru Chisinau (Steaua 1947, Zimbru 1947, nu?)
« Ultima modificare: Septembrie 15, 2009, 15:21:08 de către Pitzi86 » Memorat

Soldadinio
Kid Fan
*

Deconectat Deconectat

Romania Romania

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Septembrie 19, 2009, 11:49:32 »
RăspundeRăspunde

Sunt din Chisinau. Iubesc Zimbru si Steaua. Urasc sheriff si dinamo.

Traiasca România Mare!
Memorat

Forumul FC Zimbru Chisinau
« Răspunde #1 : Septembrie 19, 2009, 11:49:32 »

Memorat
Tinusha
Kid Fan
*

Deconectat Deconectat

Gen: Femeie
Locaţia: Chisinau
Moldova, Republic of Moldova, Republic of

tinusha07
Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #2 : Septembrie 22, 2009, 19:03:19 »
RăspundeRăspunde

Sunt din Chisinau. Iubesc Zimbru si Steaua. Urasc sheriff si dinamo.

Traiasca România Mare!

RESPECT!!! Simt exact aceeasi
Memorat

Cine crede in galben-verde
Niciodata nu va pierde
Zimbru - forta cea mai tare
A succesului culoare!
1on
Kid Fan
*

Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat
Vârsta: 23
Locaţia: Focşani / Bucureşti
Romania Romania

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Noiembrie 27, 2009, 23:06:05 »
RăspundeRăspunde

Cum e reflectată în presa basarabeană lupta suporterilor stelişti împotriva târâturii care siluieşte zi de zi acest club, mai ales în contextul în care g**i b****i iar a refuzat biletele destinate fanilor stelişti la meciul de la Tirsapol şi a recomandat oficialilor clubului Sheriff să nu permită accesul fanilor români?
La Istanbul au fost suporteri ai Stelei care şi-au luat bilete de la casele de bilete ale stadionului lui Fenerbahce, mai apoi fiind daţi afară de turci pentru că aşa a decis "başkan Argăseală". Credeţi că sunt şanse să se întâmple acelaşi lucru şi la Tiraspol?
Eu, sincer, cred că la intrare-n Tighina cei care vor prezenta paşaport românesc vor fi întorşi din drum. Voi ce credeţi?
Memorat

Lucrurile rele se întâmplă când oamenii de bun simţ nu fac nimic.
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul: