Welcome Guest, please

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: .: Zimbru News :.  (Citit de 5317 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
FC Zimbru
Administrator
Fan

Popularitate: +0/-0
Deconectat Deconectat

Moldova, Republic of Moldova, Republic of

Vezi Profilul
« : Martie 09, 2009, 16:02:49 »
RăspundeRăspunde

Radu Catan va fi indisponibil o lună şi jumate

Revenirea lui Radu Catan pe teren în  urma unei accidentări suferite pe 4 februarie în meciul cu Cernomoret Odesa s-a dovedit a fi cu ghinion . În partida de duminică jucată de Zimbru împotriva echipei Nistru,  mijlocaşul galben-verzilor şi-a acutizat trauma primită , suferind o fractură la degetul mare în minutul 57 al meciului. Potrivit medicilor Radu Catan va putea fi recuperat în totalitate după o lună şi jumate.
Memorat
FC Zimbru
Administrator
Fan

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 09, 2009, 18:03:59 »
RăspundeRăspunde

După etapa a 22-a s-a stabilit programul turului 3 a Campionatului Moldovei.

Meciurile echipei Zimbru în turul 3

Etapa 23.   14.03.2009 (sâmbătă)
Zimbru - CSCA-Rapid.

Etapa 24.   18.03.2009 (miercuri)
Academia - Zimbru.

Etapa 25    22.03.2009 (duminică)
Zimbru - Sheriff.

Etapa 26    4.04.2009 (sâmbătă)
Dacia - Zimbru.

Etapa 27    12.04 (duminică)
Zimbru - liberă

Etapa 28    18.04. 2009 (sâmbătă)
Zimbru - Iskra-Stal.

Etapa 29    25.04.2009 (sâmbătă)
Olimpia - Zimbru.

Etapa 30    3.05.2009 (duminică)
Zimbru - Dinamo.

Etapa 31    9.05.2009 (sâmbătă)
Nistru - Zimbru.

Etapa 32    13.05.2009 (miercuri)
Zimbru - Tiligul-Tiras.

Etapa 33    17.05.2009 (duminică)
Tiraspol - Zimbru.
Memorat
Forumul FC Zimbru Chisinau
« Răspunde #1 : Martie 09, 2009, 18:03:59 »

Memorat
oleg
Kid Fan
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #2 : Martie 09, 2009, 19:58:59 »
RăspundeRăspunde

As vrea sa stiu de ce nu incercati sa puneti pe siteul oficial o transliatie in scris cum se intimpla pe saitul lui olimpia, sherif, FC tiraspol de ce la zimbru nu este asa ceva majoritatea echipelor din toate tarile au.Si daca faceti ceva in privinta asta .
Ms anticipat!!!

----------------------
Stimate oleg, pentru întrebări şi răspunsuri există o temă specială pe forum, care aşa şi se numeşte - "Întrebări - Răspunsuri". Am răspuns la întrebarea ta acolo.
http://www.zimbru.md/board/index.php/topic,17.msg595.html#msg595
« Ultima modificare: Martie 09, 2009, 20:22:17 de către FC Zimbru » Memorat
Baby Queen
Junior Fan
**

Popularitate: +1/-0
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie
Vârsta: 22
Locaţia: Anenii Noi

« Răspunde #3 : Martie 11, 2009, 22:32:19 »
RăspundeRăspunde

Pacat de Catan, avem nevoie de el in special acum cind aproape toti cei mai experimentati au plecat de la echipa! Yes Yes
Memorat

Cu Zimbru si pentru Zimbru!!!
FC Zimbru
Administrator
Fan

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Mai 05, 2009, 17:33:39 »
RăspundeRăspunde

<a href="http://www.dailymotion.com/swf/x96ibd&amp;related=0" target="_blank">http://www.dailymotion.com/swf/x96ibd&amp;related=0</a>

<a href="http://www.dailymotion.com/swf/x96iux&amp;related=0" target="_blank">http://www.dailymotion.com/swf/x96iux&amp;related=0</a>

<a href="http://www.dailymotion.com/swf/x96j5f&amp;related=0" target="_blank">http://www.dailymotion.com/swf/x96j5f&amp;related=0</a>
Memorat
Zimbru47
Vizitator
« Răspunde #5 : Mai 05, 2009, 23:49:05 »
RăspundeRăspunde

Sa vina Europa League  Yipi
Memorat
FC Zimbru
Administrator
Fan

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Mai 25, 2009, 17:18:39 »
RăspundeRăspunde

Calancea şi Sofroni convocaţi la Naţională

Doi fotbalişti de la Zimbru sunt chemaţi la Naţionala Moldovei pentru meciul amical cu Georgia, care vor avea loc la 6 iunie la Tbilisi. Aceştea sunt portarul Nicolae Calancea şi atacantul Veaceslav Sofroni. Menţionăm, că Sofroni a fost chemat la Naţionala în premieră.
« Ultima modificare: Mai 25, 2009, 17:22:05 de către FC Zimbru » Memorat
FC Zimbru
Administrator
Fan

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Mai 25, 2009, 17:20:41 »
RăspundeRăspunde

Trei jucători ai FC Zimbru în selecţionata Under 21

Trei fotbalişti de la Zimbru au fost incluşi in lista de 17 jucători invitaţi la naţionala de tineret a Moldovei pentru meciul amical cu Georgia, care va avea loc pe 5 iunie la Tbilisi. Aceştia sunt - fundaşul Igor Andronic, mijlocaşul Ion Demerji şi atacantul Eugen Sidorenco.
Memorat
Zimbru47
Vizitator
« Răspunde #8 : Mai 25, 2009, 17:25:03 »
RăspundeRăspunde

Personal mi-au placut glurile lui Sofroni din ultimile doua meciuri. Sper sa progreseze cat mai mult.  Great
Pacat ca nu e convocat si Oleg Andronic, acum probabil e din cauza kilogramelor in plus, dar si inainte cei de la nationala ii acordau putina atentie.  Neutral
Memorat
FC Zimbru
Administrator
Fan

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Mai 26, 2009, 14:41:01 »
RăspundeRăspunde

Oleg Andronic: “Mi-am fructificat şansa şi am ajuns golgheter”

Golgheterul Diviziei Nationale 2008/2009Oleg Andronic a devenit cel mai bun marcator a campionatului naţional ediţia 2008-2009. În 23 meciuri disputate discipolul şcolii Zimbru , în vîrstă de doar 20 de ani, a înscris 16 goluri şi a devenit revelaţia sezonului.

-Oleg te felicităm cu această ocazie! Oleg dacă ar fi să faci o scurtă apreciere a evoluţiei tale din acest sezon, cum crezi cît de reuşit a fost ?

- Vă mulumesc pentru felicitări. Am fost promovat la prima echipă, mi s-a acordat o şansă pe care cred că am fructificat-o. Am obţinut curajul necesar şi totul mi-a reuşit. Cred că anume curajul a fost cel care m-a ajutat să ajung golgheter în acest sezon fotbalistic.În partea a doua a campionatul am simţit o presiune asupra mea pentru că trebuia să marchez. Statutul de lider în clasamentul golgheterilor te obligă acest lucru. Eu ştiam că aceasta este datoria mea de atacant. Păcat doar că am fost foarte mult timp accidentat.

-  Au fost un momente cînd ai crezut că vei pierde titlul de golgheter, cu toate că conduceai detaşat?

Da, sigur. Eram pe tuşă iar contracandidaţii mei Ovseanicov de la Olimpia  şi Erohin, Suvorov de la Sheriff şi acelaşi Mihaliov de la Dinamo Bender marcau cîte două goluri pe meci. La un moment dat am forţat, am ieşit în partida cu Sheriff cu toate că eram accidentat dar meciul nu a fost de bun augur pentru mine. Dar cele două goluri marcate împotriva lui Tiligul a reuşit să-mi întăresc poziţie de lider. Mă bucur mult că am putut să realizezi obiectivul pus de mine încă de la începutul campionatului.

-Care din cele 16 goluri crezi că a fost cel mai spectaculos?

- În meciul cu Rîbniţa jucat în toamnă pe teren propriu, a fost cred cea mai reuşită partida pentru mine. Am marcat cel mai rapid gol, în secunda a 8-a şi a cred că este cel mai spectaculos din acest sezon disputată de mine. M-am bucurat foarte mult, le-am fost recunăscător şi colegilor. Deobicei meciurile cu echipa din Rîbniţa au un caracter mai dificil dar atunci a fost ceva mai special pentru mine.

- În acest inter-sezon fratele tău Gicu a fost promovat la prima echipă. Cum te împaci cu el pe teren?

Sincer să vă spun uneori îl mai cert după meciuri, în sensul bun al cuvîntului. Toată lumea crede că el joacă mai mult cu mine cu toate că pe teren se întîmplă invers. El îmi spune mai mereu că nu mă vede cu toate că eu sunt sigur că ar putea să-mi paseze mai rapid. În principiu am avut parte şi de pase bune de la el.

-Îţi mulţumim şi îţi urăm doar succese!

-Vă mulţumesc eu aş vrea să-mi felicit colegii, antrenorilor,conducerii clubului să le mulţumesc pentru tot ce au făcut. Ei au contribuţia lor aparte pentru ca eu să ajung golgheter.

În DN Oleg Andronic a marcat în poarta a 7 echipe: Tiligul-Tiras -5 goluri, CSCA-Rapid Ghidighici-4 goluri, Academia, Olimpia- cîte 2 goluri, Dacia, Iskra-Stal Rîbniţa, FC Tiraspol- cîte 1 gol. 

<a href="http://www.dailymotion.com/swf/x9edcz&amp;related=0" target="_blank">http://www.dailymotion.com/swf/x9edcz&amp;related=0</a>
Memorat
FC Zimbru
Administrator
Fan

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Mai 28, 2009, 11:06:31 »
RăspundeRăspunde

Igor Armaş “De fiecare dată voi veni la baza Zimbru ca la mine acasă”

Cel mai bun fundaş al sezonului 2008-2009, conform sondajului realizat pe siteul nostru, a devenit Igor Armaş, care deja de mai bine de jumate de an evoluează pentru echipa seudeză Hammarby. În dialogul purtat cu Igor Armaş am fost curioşi de a vedea cum decurge cariera acestuia în Suedia dar şi să-i transmitem felicitări pentru că a fost desemnat de microbişti cel mai bun fundaş.

Vreau să spun că mai întîi de toate apreciez nota acordată mie de suporterii unei formaţii la care am crescut şi care vor rămîne în sufletul meu pentru totdeauna. Aş putea spune că sezonul trecut a fost unul reuşit pentru mine. Am avut o evoluţie bună cu Zimbru, am fost convocat la naţională şi treptat titularizat. La începutul sezonului am trecut într-un campionat mai puternic-Suedia. Joc întro echipă destul de puternică şi am toate şanselel să progresez.

-Ce reprezintă în sine formaţia Hammarby?
-Este un club care poartă denumirea unei regiuni din Suedia şi are sub aripa sa mai multe chipe din diverse discipline. A fost fondat în 1897 şi se consideră unul din cel mai longeviv club din Suedia. În 2001 Hammarby a devenit campioana naţională, de două ori a căştigat cupa, de foarte multe ori a urcat pe podiumul campionatului iar în 2007 a fost una din căştigătoarea Cupei Intertoto. Clubul are propriul stadion+cu o capacitate de 15000 de locuri şi un complex sportiv micuţ. La moment formaţia este pe poziţia a 13-a. Dar eu păstrez speranţa că vom avea posibilitatea de a redresa situaţia în clasament.   

Cum te-ai adaptat ?

- Foarte bine. Echipa îmi închiriază un apartament aproape de bază. Mi-a oferit şi automobil dar eu am renunţat. În primul rînd nu cunosc atît de bine oraşul şi în al doilea rănd primesc plăcere chiar şi atunci cînd mă plimb pe jos sau cînd am posibilitatea să stau în compania colegilor mei. 

-Ai reuşit să-ţi faci prieteni?
Da sigur, cu Haris Laitinen, care a evoluat pentru echipa de tineret a Suediei, Nathan Polson din Africa de Sud. Ne-am făcut prieteni practic din start.Primele două săptămîni am trăit în hotel, Nathan mi-a propus să facem o plimbare. Am privit cîteva meciuri de fotbal la el iar de atunci suntem în relaţii foarte bune.   

-Limba pe care o vorbesc este o problemă pentru tine?
În principiu vorbim în engleză. Învăţ şi suedeza un pic.

-În oraş mergi des?
- Doar cînd am timp, nu renunţ la o asemenea plăcere. În deosebi îmi place partea istorică a oraşului, pe malul Marăă Baltice. În Hammarby îmi place zona Soderman, acolo este un parc frumos, multe terase. Stokholm este şi el un oraş verde, frumos dar Chişinăul rămîne în sufletul meu.

-Ai întîlnit concetăţeni de-ai noştri pe acolo?
M-am întîlnit cu destui, chiar la ambasada Moldovei din Suedia am vazut mulţi. În Suedia trăesc în jur de 300 de moldoveni-în principiu sunt studenţi. Au venit şi cîteva scrisori la echipa Hammarby de la cîţiva concetăţeni de-ai noştri. Cu unul din autorii acelei scrisori, Alexandru eu m-am împrietenit. Îmi scria ceva de genul că dacă vreau să mai discut în limba natală să îl sun şi vom dialoga. Alexandru a venit de îndată şi am mers la el acasă. El îşi face studiile în Suedia. A fost chiar plăcut acel moment.

- Mai sunt fotbalişti moldoveni în Suedia?
Da sigur, Adrian Negai, care a evoluat anterior pentru Zimbru, joacă acum în divizia a 3-a şi Petru Racu evoluează la Norceping, luptă pentru promovare în prima ligă suedeză. Adevărul este că am discutat pînă acum doar la telefon

-Să sperăm că interesul faţă de fotbaliştii moldoveni va creşte în Suedia.
- Ne vom strădu. Campionatul suedez este cu mult peste cel din Moldova. Aici joacă mulţi fotbalişti de clasă, altă viteză, atmosfera pe stadion este absolut fantastică. Am discutat cu mai mulţi suproteri de la Hammarby şu le-am reamintit că Zimbru a eliminat-o pe Geteborg din Cupa UEFA, ei au fost suprinşi.

- Care sunt obiectivele lui Hammarby pentru sezonul viitor?
Din cîte am înţeles aici nu prea se pune obiective mari pentru perioada imediat următoare- de a lua campionatul sau a cîştiga cupa, dar avem ca obiectiv sau să nu retrogradăm.Toate echipele evoluează pentru a căştiga fiecare partidă. La sfîrşit de sezon se uită lumea pe tabelă şi încep să vadă care este situaţia, să analizeze.

- Cine antrenează echipa Hammarby?
Toni Gustafson, are 34 de ani, este considerat unul din cei mai tineri antrenori din prima ligă. Se supără dacă te adreseză cu apelativul-dstră. Încearcă să fie la acelaşi nivel cu jucătorii. Dar dacă cineva nu respectă indicaţiile poate trece imediat şi la o altă tonalitate de dialog. 

- Ce are el specific la antrenamente?
Antrenamentele sunt scurte-maximum 1 oră şi 15 minute dar foarte intensive. Se acordă o atenţie deosebită jocului aerian.

-Care sunt relaţiile cu el?
- O relaţie de muncă. El are încredere în mine, joc permanent în primul unsprezece. Totul a început în partida cu Erebru căştigat de noi cu 1-0 iar eu am marcat practic golul victoriei. Din 111 partide eu am scăpat doar un singur meci, cu Halmstad. Am avut parte de o mică accidentare.  Cînd căpitanul nostru a fost accidentat Gustafson mi-a încredinţat mie banderola. La antrenamente m-a dat drept exemplu pentru colegi, spunînd că o asemenea atitudine faţă de fotbal are trebui să o aibă fiecare.

-Ce partide ţi-au reuşit cel mai mult?
Cu Malme şi Brommapokarn. În ambele partide am învins cu 1-0, am fost declarat cel mai bun jucător de la Hammarby. Am primit un ceas şi un monitor drept cadou. A fost foarte plăcut.

-Care este atmosfera de pe stadion?
- La stadion vin aproximativ 10000 de oameni. La meciurile cu Malme şi Gefle tribunele au fost pline pînă la refuz. Aici suporterii sunt acel al 12-a jucător pe teren.

-Vei jucă în partida următoare?
Cred că da. Pe 28 mai jucăm în deplasare cu AIK, în Suedia acesta este considerat derby de frunte. Vom evolua pe stadionul Rosunda avînd o capacitate de 36 de mii de locuri, cred cp va fi plin. Meciurile cu această echipă sunt caracterizate ca fiind extrem de imprevizibile.   

- Multa baftă!Şi spre sfîrşit vreau să te întreb despre Zimbru. Bănuiesc că urmăreşti evoluţia echipei galben-verzilor, cum ar fi să apreciez comparativ cu jocul din sezonul trecut?
Prima parte a campionatului a fost una reuşită. În iarnă au venit acele modificări, cu o echipă atît de tînără calitatea jocului a avut de suferit. Dar spre sfîrşit băieţii şi-au demonstrat caracterul şi au forţat evoluţii mai bune. Păcat că nu au fost printre cei medaliaţi. Dar este bine că le-a revenit încrederea.

-Ce ai vrea să-i urez echipei Zimbru dar şi suporterilor în sezonul viitor?
-Sper că problema vizavi de evoluţia în cupele europene se va hotărî pozitiv. Băieţii sunt tineri şi vor încerca să acumuleze cît mai multă experienţă şi încredere în forţe proprii. Vreau să le mulţumesc celor de la Zimbru că mi-a oferit condiţii ca să ajung un adevărat profesionist. Voi veni mereu la baza Zimbru cu zîmbetul pe faţă ca la mine acasă.

Memorat
FC Zimbru
Administrator
Fan

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Mai 29, 2009, 19:30:44 »
RăspundeRăspunde

Suporterii echipei Zimbru au stabilit componenţa ideală

S-a încheiat sondajul privind determinarea „componenţei ideale” a echipei ediţiei 2008/2009. Sondajul s-a desfăşurat, reieşind din schema tactică 4-3-3.
   În final, componenţa virtuală se prezintă astfel: portar - Nicolae Calancea, fundaşi - Igor Armaş, Bojan Simic, Mamuka Lomidze, Igor Andronic, mijlocaşi - Oleg Clonin, Gicu Andronic, Kirill Kovalciuk, atacanţi - Oleg Andronic, Alexandru Antoniuc, Veaceslav Sofroni.

Memorat
FC Zimbru
Administrator
Fan

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Iulie 31, 2009, 14:42:07 »
RăspundeRăspunde

Meciul Academia - Zimbru va fi arbitrat de Iurii Covtun

Meciul etapei a 5-a a Сampionatului Moldovei Academia - Zimbru va fi deservit de brigadă de arbitri din Bender în frunte cu Iurii Covtun (35 ani). El va fi ajutat de Denis Borisov şi Vasilii Ermişchin. Arbitru de rezervă - Vadim Dedeniov (Bender). Observator - Veaceslav Caprovoi (Chişinău).

În Campionatul Moldovei Iurii Covtun a arbitrat un meci dintre echipele Zimbru şi Academia, 18 martie 2009 la Chişinău. A cîştigat Academia 3-0.
Memorat
cbo
Kid Fan
*

Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat
Vârsta: 30
Locaţia: Bucuresti
Romania Romania

« Răspunde #13 : Septembrie 29, 2009, 20:23:53 »
RăspundeRăspunde

Nimic despre victoria cu Sheriff !!! Oricum, Felicitari Zimbru !
Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul: